230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Leotar poražen u Banja Luci

Fudbaleri Leotara poraženi su na gostovanju u Banja Luci rezultatom 3:1. Aktuelni šampion uspio je da učini ono što mu nije pošlo za rukom u prethodonoj sezoni, da pobjedi tim iz Trebinja.

110815-leo

Leotar u Banja Luku nije došao da se brani, već da pokuša da se nadigrava sa Banjalučanima, ali je bilo očigledno da su igrači Borca kvalitetniji i iskusniji, pa su uspjeli od samog starta da nametnu svoju igru.

Borac je od prvog minuta krenuo sa napadaima ka golu Milenkovića, što je rezultirao vođstvom u 13. minutu, kada je bivši igrač Leotara Branislav Krunić dao odličnu loptu iza leđa odbrane Leotara, a Vidakoviću nije bilo teško da savlada Milenkovića. Na 2:0 povisio je Stajić u sudijskoj nadoknadi prvog dijela, u akciji koja je preslikana kao kod prvog gola. U 48. minutu Kajkut je postigao i treći gol, kada je nakon očiglednog prekršaja nad Srđanom Andrićem osvojio loptu i po treći put savladao nemoćnog Milenkovića. Konačan rezultat postavio je Igor Aničić nakon kontranapada koji je započeo Zečević, nastavio Vuković, koji je nesebično uposlio saigrača iz napada.

Čestitam Borcu na zasluženoj pobjedi, rekao je nakon utakmice Slavko Jović trener Leotara. U sjajnom ambijentu pokazali su veći kvalitet koji imaju u odnosu na nas. Prvih 20 minuta Borac je bio dominantniji, što su iskoristili i postigli gol. Mi smo nakon toga uspostavili ravnotežu, međutim nismo uspjeli da to materijalizjemo i onda smo primili gol, praktično u poslijednjoj sekundi. Očigledno je da Borac trenutno ima mnogo bolja kadrovska rješenja od nas. Još jednom bih čestitao domaćinu na zasluženoj pobjedi, a nama ostaje da u narednim utakmicama ostvarimo prvu pobjedu, ja se nadam već u subotu protiv Slobode.

U Trebinju nisu zadovoljni suđenjem sudijske trojke, iako ni jednog trenutka ne dovode pobjedu Borca u pitanje. U 27. minutu kod rezultata 1:0 za Borac prvi asistent Edin Imamović iz Sarajeva označio je ofsajd koji nije postojao, u trenutku kada je Dragan Vuković izašao sam pred golmana. Kod trećeg gola Banjalučana prethodio je očigledan prekršaj na Srđanu Andriću. Igrači obje ekipe su stali očekujući prekid igre, međutim kada je vidio da sudija ništa nije svirao Kajkut je uzeo loptu i postigao gol. Sumnjiv je i ofsajd koji je signalizirao Nikica Tomas u 91. minutu, kada je ponovo Dragan Vuković izašao sam na Asmira Avdukića.

BORAC - LEOTAR 3:1 (2:0)

Banja Luka - Gradski stadion. Gledalaca: 2500. Sudija: Danijel Pajić (Bijeljina). Strijelci: 1:0 Vidaković 13, 2:0 Stajić 45, 3:0 Kajkut 48, 3:1 Aničić 61. Žuti kartoni:Stakić (Borac), Vučinić, Radović, Mizdrak (Leotar).

BORAC: Avdukić, Marković (od 46. minuta Runić), Savić, Kajkut, Grahovac, Rasudić, Vidaković (od 88. minuta Kunić), Mikić, Stajić (od 60. Bučan), Stakić, Krunić.

LEOTAR: Milenković, Vučinić (od 70. minuta Topuzović), Dreč, Radović, Šaraab, Ratkovica, Andrić (od 54. minuta Mizdrak), kajgo, Aničić, Zećević (od 87. minuta Todorović), Vuković.

(FK Leotar)