230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

"Rođeni" protutnjali Trebinjem

U okviru petog kola Premijer lige BiH Leotar je juče poražen na svom terenu od naizgled mnogo bolje ekipe Veleža iz Mostara, rezultatom 0:1 i tako upao u krizu, jer do sada ima samo 4 osvojena boda od 5 odigranih utakmica.

110827-leotar_velez_mostar_016

Iako je prvo poluvrijeme, manje ili više pripalo domaćinu, Velež je u nastavku pokazao sav svoj kvalitet. Leotarove prilike u prvih 45 minuta nije iskoristio Darko Dreč, odnosno njegove pokušaje zaustavljao je sjajni Senadin Oštraković.

Najbolju priliku u prvoj polovini utakmice "Rođeni" su imali preko Ševke Okića, koji je u 37. minuti izašao sam pred Boška Milenkovića, koji je na kraju bio uspješniji. Velež je do pobjede stigao u 54. minuti. Duga lopta za napadače gostiju, golman domaćih Milenković kratko odbio do Bajre Spahića, a bivši napadač Željezničara loptu smjestio u mrežu.

Potom su kolosalne prilike propustili Okić, Hasanović, Merzić... Ipak, imao je i Leotar svoje prilike. Milenković i Vuković nisu bili precizni, pa su gosti sa svojim navijačima proslavili nova tri boda.

110827-leotar_velez_mostar_010

Joviću prijeti smjena

Poraz od Veleža mogao bi da bude koban po trenera Leotara Slavka Jovića. Iz izvora bliskih upravi kluba saznali smo da na ''Policama'' ozbiljno razmišljaju o smjeni trenera.

"Imali smo dosta šansi, ali smo u drugom poluvremenu odigrali očajno. Nismo zadovoljni rezultatima na startu sezone i moguće je da dođe do smjene našeg trenera.", rekao je jedan od članova uprave Leotara.

Jović je poslije utakmice rekao da njegov tim nije imao sreće.

"Imali smo mnogo šansi i nismo uspeli da ih iskoristimo. Sreća nam je okrenula leđa i jednostavno lopta nije htjela u mrežu. Velež je zasluženo pobjedio i zaslužuju čestitke.", rekao je Jović.

110827-leotar_velez_mostar_017