230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

U Hercegovini 5 krivičnih djela

Na području Centra javne bezbjednosti Trebinje, 19.09.2011.godine, evidentirano je pet krivičnih djela i četiri saobraćajne nezgode. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

110920-policija

 

Trebinje: Nasilje u porodici i provala

- Policijski službenici PS Trebinje, 19. septembra, lišili su slobode lice čiji su inicijali M.D. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici. Nakon kriminalističe obrade isto je otpušteno iz službenih prostorija. Dokumentovanje krivičnog djela i podnošenje izvještaja u toku.

- U PS Trebinje prijavljeno je da je, od strane nn lica, od 18.09. do 19.09. ove godine, u naselju Zasad, izvršena provala u kuću vl.S.B. Izvršen uviđaj.Operativni rad u toku.

Nevesinje: Ukradena Lada Riva

 

-U PS Nevesinje prijavio je R.Š. da mu je, od strane nn lica, od 13.09. do 19.09.2011.g., otuđen automobil „Lada – Riva 1300" koji je bio parkiran na lokalnom makadamskom putu prema mj. Koleško. Izvršen uviđaj. Operativni rad u toku.

Gacko: Pištoljem prijetio policiji

- Policijski službenici PS Gacko su, 19. septembra, pola sata nakon zaprimljene prijave događaja od strane policijskog službenika Državne agencije za istrage i zaštitu, identifikovali i lišili slobode lice čiji su inicijali M.Z.

Po prijavi, na magistralnom putu M-20, u mj. Avtovac, oko 13:30 časova, neidentifikovano lice je upravljajući putničkim automobilom omelo izlazak na put službenog vozila, da bi nakon kraće rasprave policijskom službeniku ove Agencije uputilo riječi neprimjerenog sadržaja i potom, po izjavi policijskog službenika, kroz otvoren prozor uperio, u pravcu vozila i vozača, vatreno oružje - najvjerovatnije revolver.

Nakon kriminalističke obrade lice je otpušteno iz službenih prostorija. Slijedi podnošenje izvještaja protiv M.Z. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela Ugrožavanje sigurnosti i Nedozvoljena proizvodanja i promet oružja ili eksplozivnih materija.