230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Sve češći napadi na policajce u Hercegovini

Policijskoj stanici Nevesinje prijavljeno je da je M.Đ., iz Nevesinja, putem telefona, uputio prijeteću poruku D.D. U toku je dokumentovanje KD Ugrožavanje sigurnosti.

111011-djir_crkvina_oblaci_044

Bileća: Napao policajca i pušten na slobodu

PS Bileća prijavljeno je da je M.S., iz Bileće, fizički napao R.M.. M.S. je lišen slobode i nakon kriminalističke obrade otpušen iz službenih prostorija PS Bileća. U toku je dokumentovanje KD Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Policijski službenici PS Bileća su Okružnom tužilaštvu Trebinje dostavili Izvještaj protiv N.K. zbog postojanja osnova sumnje da je, u jednom ugostiteljskom objektu, otuđio novčanik i neseser, vlasništvo S.K. čime bi počinio KD Krađa.

Trebinje: Pet lica predato tužilaštvu

Policijski službenici CJB Trebinje su, rasvijetlili, dokumentovali i, 17.10.2011.godine, Okružnom tužilaštvu Trebinje dostavili tri Izvještaja o počinjenom krivičnom djelu protiv pet lica i to:

Policijski službenici PS Trebinje su Okružnom tužilaštvu Trebinje dostavili Izvještaj protiv Đ.V. i I.S. zbog postojanja osnova sumnje da su počinili KD Laka tjelesna povreda.

Gacko: Napad na policajca

Policijski službenici PS Gacko su Okružnom tužilaštvu Trebinje dostavili Izvještaj protiv Z.Š. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio KD Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i protiv G.A. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio KD Laka tjelesna povreda.