230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Komnenić: "Na Borac punom parom"

Trebinje 19.10.2010. U posljednjem kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine za ovu godinu, tim sa Polica dočekuje lidera tabele banjalučkog Borca, koji za sobom ima 33 boda 10 pobjeda, 3 remija i samo jedan poraz i zasigurno je već šampion jesenjeg dijela prvenstva.

Dok domaći Leotar ima 17 bodova, 5 pobjeda, 2 remija i 7 poraza i nalazi se na 12 mjestu na tabeli.

Kako za Lokoportal ističe prvotimac Leotara Rajko Komnenić "Masaro", koji nije nastupio u prošlom meču protiv Banovića zbog 3 žuta kartona, "Nema čega da se bojimo igramo na svom terenu tako da imamo i dodatni motiv. U utakmicu ćemo od samog početka ući punom parom, jer igramo protiv trenutno najboljeg tima u državi i imamo jasno postavljen cilj - da bodovi ostanu u Trebinju".

Masaro ističe da za razliku od Banovića gdje je Leotar nastupio desetkovan, bez petorice standardnih prvotimaca, koji nisu nastupali zbog kartona i povreda, da će u subotu Leotar izaći u punom sastavu i dati sve od sebe da pobjedi. Naime, u tim se vraćaju Gavrilo Čorlija, Bojan Vučinić, Nenad Stojanović, Vladimir Mihajlović i Rajko Komnenić.

"Ovim putem pozivam navijače i sve ljubitelje Leotara da dođu na Police u što većem broju i podrže nas da zajedno pobjedimo i nanesemo Borcu prvi poraz u gostima."