230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Rukomet: Leotar - Slavija 41:27

Trebinje 20.11.2010. SD Miloš Mrdić. Vrhunski rukomet domaćeg tima pred oko 200 gledalaca. 

Rukometaši Leotara nastavili su sa odličnim igrama ove sezone pošto su savladali Slaviju iz Istočnog Sarajeva visokim rezultatom 41:27.  

Rezultat govori da je ovo bila glatka pobjeda, pogotovo u drugom poluvremenu, gdje je rezultatska prednost bila dosta visoka, dok prvo poluvrijeme nije izgledalo tako, a sami početak utakmice nije pokazivao i krajnji ishod meča. "U prvih 15 minuta promašili smo sedam stopostotnih zicera, što je moglo da se vrati negativno po nas, ali ipak sreća nam nije okrenula leđa i kako je utakmica išla dalje tako smo i mi ulazili u ritam takozvani šut."

"Bez obzira na činjenicu da smo po nekim parametrima dosta kvalitetnija ekipa od Slavije danas smo zbog kartona i povreda nastupili bez četvorice standardnih prvotimaca, što nas je sve činilo dosta nervoznim pred ovaj meč, ali sa dosta angažovanja i truda na svim pozicijama priveli smo meč kraju i zasluženo ostavili bodove kod kuće," rekao je za Lokoportal trener Leotara Dragan Milojević.

Najbolji strelac meča sa 11 pogodaka je Dragiša Koraćević.

Leotar: Bokonjić, Fržović, Dangubić, Mijanović, Koraćević, Žarković, Buđen, Milojević, Ninković, Buha, Ilijić i Antunović.

Slavija: Tešanović, Džebo, Tomić, Tenčić, Vukadin, Tešanović, Lale, Kovačević, Pejić i Janjić.