230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Normalizovano napajanje električne energije

Trebinje, 23.11.2010. Opštine Bileća, Gacko i Berkovići ponovo imaju električnu energiju, nakon višesatnog prekida koje je izavalo jako nevrijeme u Hercegovini.

Kiša i grmljavina u toku noći prouzrokovala je kvar na 110 kilovoltnom dalekovodu u blizini sela Mirilovići na trasi Trebinje - Bileća, koji je otklonjen u prijepodnevnim časovima.

Na području opštine Bileća sa nestankom električne energije došlo je do nestanka i vode. Direktor "Vodovoda" Bileća Branislav Vukoje kaže da, zbog zamućenosti, vodu iz preventivnih razloga treba prokuvati.

I na području opštine Trebinje je, zbog kvara na 35 kilovoltnom dalekovodu razvodnog postrojenja Ivanica, bez napajanja električnom energijom ostalo područje Ivanice, kao i dio prigradskog naselja Vinogradi.

Iz opštinskog štaba Civilne zaštite najavljuju da će njihove ekipe danonoćno dežurati ukoliko bi došlo do plavljenja objekata.

U Civilnoj zaštiti kažu da je, za sada, na području ove opštine, poplavljeno nekoliko podrumskih prostorija u naselju Bregovi, Ložiona i Vinogradi.