230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Foto

Geo da Silva u WHITE BAR-u otvorio prvi DJ FEST

Ljetna bašta WHITE BAR bila je domaćin prvog DJ FEST-a HERCEGOVINA 2014 koji se održava u tri hercegovačka grada Trebinju, Bileći i Nevesinju.

140803-dasilva17

 

Poznati di-džej Geo da Silva sinoć je napravio sjajnu žurku u WHITE BAR-u na otvaranju prvog festivala house muzike, koji takođe okupljai neafirmisane hercegovačke DJ-eve, kao što su DJ SINKE, DJ RASHO, DJ STRAHINJA, DJ KYBO M, DJ ĐOLIX, DJ MIKO, DJ TBOK, DJ VUK...

WHITE BAR je još jednom dokazao da je odličan domaćin, kao i da zna da organizuje vrhunske žurke sa sjajnim di-džejevima, a uvijek podržava i mlade neafirmisane DJ-eve i muzičare, što ga izdvaja od ostalih ugostitelja.

Muzičar iz Rumunije, koji je stekao planetarnu slavu svojim brojnim hitovima, prvi put je nastupao u ovom hercegovačkom gradu. Njegovi nastupi su izuzetno živahni i obojeni kvalitetnim MC dionicama, što ga nesumnjivo izdvaja od mnogobrojnih disk džokeja, koji svoj nastup zasnivaju isključivo na puštanju muzike.

140803-dasilva3

Geo Da Silva svoju karijeru otpočeo je u Temišvaru 2004. godine kao "warm up" DJ koji zagrijava publiku za noćni provod u klubu. Ubrzo postaje jedan od najtraženijih u Rumuniji, a svjetsku slavu doživljava već 2008. godine nakon izdavanja najvećeg hita te godine "I'll do you like a truck". Jedan od najaktuelnijih hitova ovog DJ-a "Hey Mr. DJ get up" mrdao je svjetsku komercijalnu house scenu ovog ljeta, a ovaj singl je dostigao visoke pozicije na najpoznatijim svjetskim top listama.

DJ FEST HERCEGOVINA 2014 najavljuje nove žurke već u srijedu 6. avgusta u Bileći, a naredne srijede DJ Geo da Silva sa ostalim DJ-evima nastupiće na finalnoj večeri u srijedu 13. avgusta u Nevesinju.

Ova muzička manifestacija je u Trebinju bila izuzetno posjećena i prijeti da postane jedan od najpopularnijih "obračuna" DJ-eva na ovih prostorima.