230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Foto

Humanitarna žurka trebinjskih Gimnazijalaca (foto)

Na humanitarnoj žurci koja je u organizaciji Savjeta učenika Gimnazije "Jovan Dučić" održana sinoć u Club-u Galerija, prikupljeno je preko 600.00 KM što je približna suma za uplatu jedne maturske ekskurzije.

160318 gimnazija galerija

"Jako smo zadovoljni prikupljenim sredstvima i ovim putem želimo da se zahvalimo svima koji su podržali ovu akciju. Prije svega zahvalnost dugujemo vlasnicima i osoblju Club-a Galerija na ustupljenom prostoru i novčanoj donaciji. Zahvaljujemo se i Omladinskom Centru na obezbjeđenim ulaznicama i plakatima, koje su donirali u ovu svrhu. Za uspjeh ove akcije zaslužni su i lokalni mediji koji su nas svestrano podržali u pripremi iste", istakla je za Lokoportal Sandra Branković, predsjednik Savjeta učenika Gimnazije "Jovan Dučić".

U akciji je učestvovalo oko 250 ljudi, a prikupljeno je nešto više sredstava, jer su pojedini pored kupljenih ulaznica donirali određenu sumu novca. Gimnazijalci će u narednom periodu organizovati i niz drugih aktivnosti kako bi za sve svoje drugare prikupili sredstva i odlazak na ekskurziju.

A kako su se Gimnazijalci zabavljali pogledajte u našoj foto galeriji. A za sjajan muzički ugođaj ove večeri pobrinuo se DJ Miko.