230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Foto

Noći bez kraja u Kafanici (foto)

Zahvaljujemo se svim gostima na još jednoj nezaboravnoj sedmici, a izvinjavamo se onima koji nisu uspjeli da nađu mjesto u Kafanici, o prethodnoj sedmici se još uvijek priča, a Kafanica team vam već sada sprema nova iznenađenja.

171126 kafanica

U srijedu, kao što ste i navikli, očekuje nas najluđa žurka u Hercegovini, a ovoga puta goste ce zabavljati DJ Gavrilo. Jedan od najboljih DJ-eva u regionu, premijerno u našoj Kafanici, najava žurke koja definitivno obećava dobar provod.

Nakon srijede, nastavljamo sa svima dobro poznatom žurkom - Ludim petkom. Jedinstven kafanski ambijent, more alkohola, najljubaznije osoblje, najbolji hitovi zabavne i narodne muzike, sve to i još mnogo toga, očekuje vas na samo jednom mjestu - Ludi petak u našoj Kafanici, žurka koju ne smijete propustiti.

Svaku sedmicu završavamo subotom, a ovoga puta očekuje vas promocija najboljeg Irskog viskija, Kafanica vam sprema ludu žurku uz promocije Jameson Irish Wishkey. Iznenađenja, nagrade i atraktivne hostese su samo dio onoga sto vas očekuje ove subote u Kafanici.

Čekamo vas na starom mjestu - tamo gdje žurka počinje!

JEDNA JE KAFANICA!

Nemojte dozvoliti da propustite neku od Kafanicinih zurki, rezervišite svoje mjesto na vrijeme.

Rezervacije na mob: 066/940-120
Rezervacije na Facebook: Kafanica Bileća
Rezervacije na Instagram @kafanicabileca
Vaše rezervacije važe do 21:30h