230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Foto

Da li ste spremni za još jedan Kafanicin maraton? (foto)

Mir Božiji, Hristos se rodi! Kafanica svim pravoslavnim vjernicima čestita najradosniji praznik.

180109 kafanica

Zahvaljujemo se svim gostima koji na predivnoj atmosferi na prethodnim žurkama, izvinjavamo se svima onima koji nisu mogli da nađu mjesto i pozivamo vas sve da i u narednom periodu budete dio najboljih žurki u regionu, samo u vašoj Kafanici.

Sedmica pred nama biće najblaže rečeno nezaboravna, za vas smo pripremili prave kafanske poslastice, a krećemo sa Srijedom.

Srijeda 10.01. - DJ GaGo, još jedna u nizu najboljih žurki srijedom u regionu, uz mladu nadu hercegovačke DJ scene.

Petak 12.01. - DJ Jela, LUDI PETAK! Ludi petak je žurka na koju je besmisleno trošiti riječi, svi oni koji su makar jednom osjetili čari Ludog Petka u Kafanici, znaju da je ova žurka nešto što se ne smije propustiti.

Subota 13.01. - Doček Pravoslavne Nove Godine! Kafanica vas sve poziva da zajedno dočekamo Pravoslavnu Novu Godinu, uz najbolje hitove zabavne i narodne muzike, jedinstveni kafanski ambijent, najatrakativnije djevojke i najljubaznije osoblje.

Nedelja 14.01. - Repriza Pravoslavne Nove Godine, BALTAZAR BAND! Prava poslastica za sve one koji uživaju u kafanskim hitovima, nevjerovatan vokal, neogranicena energija i sjajan muzički repertoar su samo neke od vrlina koje krase momke iz Baltazar Band-a. Oni kao i uvijek garantuju dobar provod, žurka koju ne smijete propustiti.

Ne dozvolite da vam drugi pričaju o nama, dođite i uvjerite se zašto smo najbolji!

Vaša Kafanica
Lajkujte nas na FB: Kafanica Bileca
Zapratite nas na Instagramu: @kafanicabileca

PR