170901 best baner 200601 market99 baner

  • 150123 baner apis3
  • 150123 baner apis2
  • 150123 baner apis1

200701 banerosandic

210401 petijevic baner

160123 mjesto za vasu reklamu
 
 
 
 

Zašto žene vole Rajana Goslinga?

Glumac sam odgovara na pitanje koje muči mnoge muškarce. I ne, odgovor nije "zbog trbušnjaka koji kao da su rađeni u Fotošopu".

120828-gosling

Rajan Gosling (31) trenutno je jedan od najtraženijih glumaca u Holivudu, na listi bivših devojaka ima mnoge slavne lepotice, i za njim uzdišu žene širom sveta. S druge strane, mnogi muškarci se zbunjeno češu po glavi i pitaju se - ma kako mu uspeva, sav je nikakav, tunjav, bezveze... O njegovom izgledu najbolje govori scena iz komedije "Crazy stupid love" kada se skine, a Ema Stoun kaže - "ma daj, pa tebe kao da su crtali u Fotošopu"!

Gosling je u intervjuu za "San" rekao da mu laskaju titule najseksepilnijeg čoveka na javnoj sceni, ali da ne misli da ga devojke zbog toga vole.

"Odrastao sam okružen jakim ženskim osobama. Moja mama i starija sestra naučile su me kako da se ponašam u ženskom društvu. Naučio sam da je važno slušati, razumeti, poštovati nečija osećanja. Mislim da me zato žene vole, a da je fizički izgled na drugom mestu", rekao je on.

Gosling, koji se trenutno zabavlja sa prelepom Evom Mendez, kaže da čak ni ne misli za sebe da je frajer.

"Ne mislim da sam posebno lep, niti zgodan. Čak se često zapitam zašto mi režiseri daju glavne uloge, kada ima toliko frajera boljih od mene".

Proslavio se ulogom u ljubavnom filmu "Beležnica", koji svaka romantična devojka gleda sa najmanje jednim pakovanjem maramica.

"Istina je da sam počeo romantičnim ulogama, ali sada tražim drugačije likove. Bio sam oduševljen mračnom ljubavnom pričom u filmu 'Blue valentine', kao i uvrnutim likom kojeg igram u filmu 'Drive'".

Gosling će uskoro predstaviti film "Gangster squad", u kojem igra policajca koji se bori protiv gangstera kojeg igra Šon Pen. (Mondo)