230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Perović napustio Mladost Gacko

Gacko, 22.12.2010. Fudbaleri Mladosti jesenji dio sezone završili su u sredini tabele, što je na nedavno održanom predsjedništvu kluba ocijenjeno kao uspjeh.

101222-fk-gacko

Cilj prviligaša iz Gacka na proljeće će biti plasman u sredinu tabele, a zbog finansijske situacije klub će se osloniti na postojeći igrački kadar bez dovođenja pojačanja u toku prelaznog roka. Napadač Krsto Perović je po završetku prvenstva napustio klub, a umjesto njega šansu će dobiti neki mlađi igrači koji su do sada sjedili na klupi.

Šef stručnog štaba Željko Popović najavio je početak priprema za drugu polovinu januara i istakao da će se svi fudbaleri o svom statusu morati izjasniti prvog dana prelaznog roka.

- Svi igrači na koje računam moraće se prvog dana prelaznog roka izjasniti o tome da li ostaju u klubu, kako ne bi došli u situaciju da kao prethodnih sezona pravu sliku imamo tek prvo kolo prvenstva. Jedini koji je za sada napustio klub je napadač Krsto Perović, ali na sjednici predsjedništva je odlučeno da dovođenja pojačanja neće biti, već da će njegov odlazak popuniti neki igrači koji su imali manju minutažu. Ukoliko još neki igrači odu u toku prelaznog roka, moraćemo dovesti neka pojačanja da nadoknadimo te odlaske, ali ćemo se na proljeće oslanjati na postojeći igrački kadar - rekao je Popović.

Poslije devet sezona igranja za Mladost, napadač Krsto Perović je napustio klub, a kao razloge odlaska naveo je nekorektan odnos predsjednika i drektora kluba prema njemu.

- Teška srca sam se odlučio na odlazak iz Mladosti, jer sam u klubu proveo devet sezona i praktično postao domaći igrač. Postigao sam preko 250 pogodaka i u Gacku stekao dosta prijatelja. (RS-sport)