230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

KMF Leotar proslavio 15. godina postojanja

101224-kmf-15-godina253
U petak 24.12. 2010. Klub malog fudbala Leotar iz Trebinja u motelu Konak na Mosku organizovao je proslavu uoči petnaest godina od nastanka kluba.
Na proslavi su prisustvovala brojna fudbalska imena grada Trebinja, sponzori, prijatelji kao i mnogi drugi gosti, a ovaj svečani trenutak uveličao je i dolazak načelnika Trebinja Dobroslava Ćuka.

Pored dodjele novčanih nagrada koje je uručio trener Dragan Spajić svojim najboljim fudbalerima u prošloj polusezoni i svečanog govora predsjednika kluba Dragana Golijanina na istoriju kluba podsjetio nas je i novinar Čedomir Mucović koji je u svom govoru u kratkim crtama iznio nezaboravne uspjehe ovoga kluba u prošlosti.

Kmf Leotar je svoje prve utakmice počeo da igra još 1995. godine i od tad pa sve pa sve do danas vežu ga brojne titule, kao što su trostruki prvaci RS, prvaci BiH, osvajači kupa BiH, učešće u kvalifikacijama Lige šampiona kao i mnoga prva mjesta na raznim turnirima, kako na domaćim tako i na inostranim terenima.

"Ako nastavimo da igramo kao zadnju polusezonu gdje nismo doživjeli ni jedan poraz kada smo pobjedili svaku utakmicu i nalazimo se na prvom mijestu, u skorijoj budućnosti naš klub ima ima visoko kotirane planove a to su: za početak, da u narednoj godini budemo po četvrti put šampioni RS kako bi bili korak bliže Evropi", - rekao je za Lokoportal kapiten KMF Leotara Mitar Vukanović.