230816 baner dineco 650x170 05
240605 bas ta optika baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Duško Pantović Najmenadžer godine i Super šampion biznisa

Duško Pantović vlasnik i direktor kompanije DINECO iz Trebinja, vlasnik Hotela NAR, kao i osnivač nove kurirske službe X-Express proglašen je sinoć na 35. Ceremoniji proglašenja najboljih od najboljih poslovnih ljudi i kompanija iz BiH u banjalučkom Banskom dvoru za Najmenadžera za 2016. godinu u kategoriji Super šampioni biznisa.

161216 пантовић1

Ovo je najviše priznanje u izboru Nezavisne agencije Evropskog udruženja menadžera i časopisa Euromenadžer za izvanredne menadžerske rezultate, vrhunski kvalitet proizvoda i usluga izuzetno i uspješno poslovanje, rast i ukupne rezultate kompanije, a posebno za osnivanje kompanije u oblasti kurirskih usluga. 

I ove godine su proglašeni najbolji iz nauke, medija, sporta i kulture, kao i najveći humanitarac među menadžerima. Žiri je odabrao i najbolje brandove u našoj državi, te najbolje kompanije i pojedince iz oblasti malog, srednjeg i velikog biznisa. Kao i obično, proglašen je i Menadžer decenije, te su dodijeljene nagrade za Životno djelo.

161216 пантовић2

Ova nagrada prepoznaje i podstiče doprinos kompaniji na organizaciji kvaliteta, poboljšanju zadovoljstva klijenata kao i poboljšanju odnosa sa zaposlenim, dobavljačima, investitorima i svih onih koju su povezani sa kompanijom, ističe Duško Pantović, generalni direktor grupacije Dineco.

161216 пантовић

Ovo nije prvo priznanje za kompaniju DINECO i Duška Pantovića, naime ova firma je dobitnik "Zlatne krune" za kvalitet koju dodjeljuje agencija Business Initiative Directions iz Madrida.