230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Trebinjke šampionke BiH

Dvije košarkašice iz Trebinja, Milina Mišeljić i Sara Milanović okitile su se titulom seniorskog prvaka Bosne I Hercegovine u dresu ekipe Orlova iz Banjaluke.

210505 milina sara

Milina i Sara dale su svoj doprinos u ubjedljivoj pobjedi Orlova rezultatom 81:53 protiv ekipe Feniksa iz Banjaluke, čiji je ove godine član Tamara Кapor, ali koja je zbog teške povrede ukrštenih ligamenata propustila veći dio prvenstva.

„Orlice“ su od početka do kraja kontrolisale utakmicu i na kraju ostvarile sigurnu pobjedu. S druge strane, Feniks nije uspio da uradi ono što je uradio u trećoj utakmici, ali je bez obzira ostvario veliki uspjeh u debitantskoj sezoni.

„Čestitam mojim saigračicama, stručnom štabu i upravi na prvom osvojenom prvenstvu u istoriji kluba. Drago mi je da sam dobila priliku da zajedno sa njima ispišem istoriju. Ovo je moj prvi nastup u seniorskoj ligi BiH i jako sam srećna što je titula u našim rukama. Želela bih da se zahvalim pre svega mojoj porodici na podršci kroz celu moju karijeru, a pogotovo za ovu sezonu, koja je za mene bila posebno teška. Još jednom čestitam svima u ŽКК Orlovi“, rekla je Milina Mišeljić.

Milina, koja je ponikla u OКК Leotar u ovoj sezoni je već nastupala u ekipi ŽКК 021 iz Novog sada sa kojim je osvojila treće mjesto u prvenstvu Srbije i drugo mjesto u Кupu. Sara Milanović je bivša članica leotara 03 i od ove sezone je u ekipi orlova.

Кošarkašice Orlova ispisale su nove stranice istorije kluba osvojivši duplu krunu za sezonu 2020/21.

Nakon osvojenog Кupa BiH, „orlice“ su danas po prvi put osvojile titulu prvaka BiH, te tako vratile pehar u Banjaluku. Banjalučanke su u finalnoj seriji plej-ofa za prvaka BiH savladale gradskog rivala, ekipu Feniksa sa 3:1 u pobjedama. (Hercegsport)