230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Humana misija od Beograda do Trebinja uspješno okončana!

Fizički nevjerovatno iscrpljujuća, a sa druge strane duhovno izuzetno nagrađujuća humana misija od Beograda do Trebinja uspješno je okončana.

210505 sasaduje

Dočekani od velikog broja prijatelja i rodbine, te kolega motociklista, filantropi Aleksandar Gudelj i Slobodan Dujić danas su nakon prepješačenih 450 kilometara, oko 17 časova ponosno ušetali u grad Trebinje, odnosno Kafe bar Bulls koji je i bio njihova konačna destinacija u ovoj nesvakidašnjoj avanturi. Pješačili su oko 50 km dnevno, da bi, kad padne mrak, dizali šator i ušuškani u vreće provodili noć. Iako je ekspedicija bila izazovna i zahtjevna, misija im je davala vjetar u leđa kao i poruka koju šalju, te nijednog trenutka nisu posustajali. 

Kažu da su na putu su gotovo uvijek bili na meti ljubopitljivih pogleda lokalaca, te da su upoznali Srbiju i Sprsku na najdivniji mogući način i da su bili dio veoma važne priče.

Pomalo iscrpljeni od dugog puta na licima im se mogla vidjeti velika satisfakcija zbog ostvarenog cilja, jer je njihovo desetodnevno putovanje izazvalo veliko interesovanje u medijma, pa je umnogome pomoglo prikupljanju novčanih sredstava za djecu koja imaju zdravstvenih problema. 

210505 donacija

"Ovo je veliko iskustvo za nas obojicu, osjećaj je nevjerovatan, srce nam je puno, misija je ispunjena", kaže za Lokoportal Saša Gudelj rođeni Trebinjac, koji skoro dvadeset godina živi i radi u Beogradu. "Kao i naša prethodna avantura na biciklima odlučili smo da i ova završi u kafiću gdje sam dobio prvo zaposlenje. Stigli smo po zacrtanom planu - uoči moje Krsne slave Svetog Đorđa koju ćemo proslaviti u krugu rodbine i prijatelja" kaže nam Aleksandar i dodaje da mnogo toga dobrog mogu da urade mali ljudi kada su udruženi u velike ciljeve.

Do sledeće avanture ostavljamo Vas sa malom galerijom fotografija sa njihove šetnje...