230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Prijem za košarkašice koje su predstavljale svoj grad na Evropskom prvenstvu

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić organizovao je danas prijem za uspješne košarkašice iz Trebinja – Tamaru Кapor, Milinu Mišeljić i Miljanu Džombetu koje su sa reprezentacijom BiH na Evropskom prevenstvu u košarci u Francuskoj i Španiji osvojile peto mjesto.

210702 kosarkasice

Ćurić se zahvalio našim Trebinjkama na postignutim dobrim rezulatitima i istakao da su one ponos Trebinja i Srpske.

„Trebinje ima uspješne sportiste i upravo su oni najbolji ambasadori našeg grada i RS. Grad Trebinje će i u narednom periodu da pruži podršku ženskom košarkaškom klubu i svim klubovima, jer smatramo da je sport itekako važan za našu djecu“, naveo je Ćurić.

Milina Mišeljić, Miljana Džombeta i Tamara Кapor zahvalile su se gradonačelniku za prijem i dodale da su do sad predstavljale Trebinje u najljepšem svjetlu i da će tako nastaviti i u budućnosti.

„Ovo je veliki uspjeh za reprezentaciju BiH, koja se poslije 22 godine plasirala na Evropsko prvenstvo i osvojila peto mjesto, što nam je omogućilo da igramo kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, koje se održava sljedeće godine u septembru i nadam se da ćemo se plasirati, te da ćemo na najbolji način predstavljati naše Trebinje“, rekla je Кapor.

Milorad Nadaždin, košarkaški trener je naglasio da je ovo veliki uspjeh naših djevojaka i podsjetio na 2003. godinu kada je formiran klub u Trebinju i 2009. kada je Milina potekla u svom klubu.

„I sada nakon 18 godina, rezultati ovih djevojaka su zaista na ponos Trebinja, jer ga predstavljaju na najljepši način i želim da tako nastave i u budućnosti“, dodao je Nadaždin.