230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Trebinje konačno dobija stadion za ponos

Večeras su radnici JU "Trebinjesport" počeli sa postavljanjem novih stolica na trebinjskom fudbalskom hramu.

210709 leotarstolice

Vjerovali ili ne, najzaslužniji što će Police zasjati u novom ruhu su navijači beogradskih vječitih rivala. Naime, udruženja navijača Partizana i Crvene zvezde iz našeg grada, zajedno sa direktorom "Centra za socijalni rad" Aleksandrom Koprivicom i "Forumom mladih" iz Trebinja su pokrenuli projekat i svome gradu i klubu obezbijedili 4.500 novih stadionskih stolica, potpuno BESPLATNO.

Stolice su u Trebinje došle direktno iz Španije od proizvođača Euro Seating International, čije se stolice nalaze na stadionima u Madridu, Bilbau, Sevilji, Atini, Genku, Mariboru, Čileu, Meksiku, Kataru, UAE...

Radi se o sjedalicama visokog kvaliteta, koje su otpornije na loše vremeske uslove. Podsjećamo, prethodni put nove stolice su postavljene 2003. godine u sklopu renoviranja stadiona kako bi ispunio uslove za odigravanje kvalifikacije za Ligu šampiona.

Kako saznajemo od Milana Jankovića, direktora JU Trebinjesport, osim postavljanja stolica, do prve utakmice u Trebinju biće izvršena sanacija tribina iznad svlačionica, kako bi se riješio problem prokišnjavanja, asfaltiranje trotoara do istočne tribine, proširenje novinarske lože i brojni drugi sitni radovi. Po njegovim riječima, vrhunac svega će biti postavljanje reflektora, koje se očekuje u martu 2022. godine.

Konačno će Trebinje i Leotar imati stadion za ponos.

FK Leotar