230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Dobrodošli u DRIJEN mjesto samo za vas... isklesano od prirode i ljepote, u drvetu i kamenu...

Objekat koji je pažnju gostiju iz regiona privukao jedinstvenim ambijentom, vrhunskom uslugom i kvalitetnim hercegovačkim specijalitetima, uskoro za sve posjetioce otvara i nove smještajne kapacitete.

210710 drijen

Smještajni kapaciteti namjenjeni su za duže i kraće boravke sa vlastitim parkingom, visokog standarda sa potpuno novim interijerom u kojem će se gosti osjećati maksimalno ugodno i zadovoljno.

Restoran Drijen posjeduje 9 apartmana, kapaciteta 21 osobe. Apartmani imaju sve što je potrebno kako bi gost maksimalno uživao u ugodnom ambijentu i dizajnu u koji je uloženo puno pažnje i truda, a koji se savršeno uklapa sa restoranskim dijelom ovog ugostiteljskog kompleksa.

Sve klimatizovane sobe sadrže radni sto, orman i flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Kupatila u sobama opremljena su tuš kabinom, besplatnim toaletnim priborom i fenom za kosu. Gostima je obezbjeđen besplatan parking prostor kao i bežični pristup internetu.

Izrađen u etno stilu, Restoran Drijen odavno je nezaobilazno mjesto ne samo Trebinjaca već i gostiju iz nama susjednih gradova upravo zahvaljujući kvalitetu usluge i izrazito profesionalnom i ljubaznom osoblju koje se brine o tome da gost iz ovog objekta izađe sa najboljim utiscima. 

Odlikuje ga tradicionalna hercegovačka kuhinja, ljubazno i krajnje profesionalno osoblje, široka gastronomske ponuda, tradicionalnih hercegovačkih variva, jela sa roštilja i međunarodnih delikatesa!

RESTORAN I APARTMANI DRIJEN

210710 drijen apartmani

Adresa: Magistralni put M20 Trebinje -Dubrovnik/Dubrovnik -Trebinje
Info kontakt: +38766516632
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Radno vrijeme:
08-23h

www.drijen.com

PR