230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Kontrola tehničke ispravnosti vozila u Trebinju

Stručni tim Auto-moto saveza Republike Srpske (AMS RS) i kompanije „Optima grupa“ danas je u Trebinju besplatno kontrolisao tehničku ispravnost uređaja i opreme na preko 30 motornih vozila i utvrdio da su vozači iz ovog grada spremni za učešće u saobraćaju u zimskim uslovima.

211125 akcijaamsrs

Ova preventivna aktivnost sprovedena je u saradnji sa Policijskom upravom Trebinje, a u okviru velike republičke preventivne kampanje „Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima 2021“.

Tokom kampanje uočene su sitne neispravnosti koje treba da se otklone, te je vozačima ukazano na važnost upotrebe odgovorajućih pneumatika u zavisnosti od godišnjeg doba.

Preventivni karavan AMS RS i „Optima grupe“ sutra je u Bileći (od 12 do 14 časova), a u petak u Gacku (od 8 do 10 časova) i Nevesinju (od 11 do 13 časova), čime se završava ova tradicionalna kampanja.

Aktivnost je preventivno-bezbjedonosnog karaktera i ne sadrži represivne mjere prema vozačima vozila na kojima se utvrde neispravnosti pojedinih uređaja koji su predmet kontrole u toku trajanja akcije.

Кampanja „Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima 2021“ se sprovodi u duhu „Decenije akcije za bezbjednost saobraćaja na putevima“ i realizuje uz pomoć Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Ministarstva saobraćaja i veza Republike Srpske, društveno odgovorne kompanije „Optima grupa“ i lokalnih zajednica.