230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Drugi Pikado iz bloka u Trebinju

Sinoć je u Trebinju održan je turnir u pikadu.

220723 pikado

Domaćin turnira bio je kafe Tini i njegov gazda Marko Vučurević. Trebinjci su se vratili humanim aktivnostima u okviru humanitarne organizacije Srbi za Srbe.

Na turniru je učestvovalo 45 takmičara i uz njihovu pomoć, kao i kroz donacije prikupljena je suma od 700 km. Uz prikupljenu donaciju i lijepo druženje važan dio događaja je bilo upoznavanje sa radom organizacije. Bila je primjetna zainteresovanost mladih ljudi za organizovanje sportsko-humanitarnih događaja.

220723 pikado1

Pikado iz bloka Trebinje, kafe Tini.

  • Treće mjesto Aleksandar Zečević
  • Drugo mjesto Boško Radović
  • Prvo mjesto Bojan Deretić.

Organizatori se ovom prilikom zahvaljuju svim humanim Trebinjcima, prije svega kafeu Tini na ustupljenom prostoru za održavanje turnira, kao i ostalima koji su pokazali veliku svijest za svoje sugrađane i koji su svojim učešćem podržali ovaj događaj.

Humanitarni turnir Trojka iz bloka po 6. put održaće se 11. avgusta na sportskim terenima u Bregovima. Ovim putem pozivamo sve humane ljude, ljubitelje košarke i sporta da se odazovu ovoj akciji i pomognu najugroženijim sugrađanima. Svi zainteresovani se mogu prijaviti, te donirati sredstva na dan takmičenja.