230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Dupla nula na Policama

Leotar je danas u okviru 11. kola Premijer lige BiH na "Policama" odigrao nerješeno Slobode, a konačan rezultat je glasio 0:0.

220918 nulanapolicama

Meč u Trebinju je počeo oprezno sa obje strane i većinom se igralo na sredini terena, a u prvih desetak minuta, vrijedi izdvojiti dvije prilike domaćina. Leotar je zaprijetio preko Čavića i Todorovića, ali do promjene rezultata nije došlo.

Klub sa Polica je nastavio sa napadima, pa je tako stvorio još jednu priliku sredinom prvog dijela ovog meča, ali je udarac Todorovića zaustavio Bukvić.

Gosti su u prvom poluvremenu bili bezopasni i nisu uspjeli da stvore niti jednu pravu priliku kojom bi ugrozili gol Leotara, pa tako publika na Policama nije mogla ništa spektakularno ni vidjeti.

Trebinjci su u 53. minuti stvorili zaista dobru priliku na utakmici, ali se Karić nije baš najbolje snašao u protivničkom šesnaestercu i njegov udarac je otišao pored gola Bukvića.

Igrala se 68. minuta kada se tuzlanskom sastava ukazala jedna sjajna prilika. Vranješ je odlično šutirao, ali je Puletić sjajnom odbranom spasio svoj gol.

Deset minuta kasnije, tačnije u 78. minuti, domaćin je imao novu priliku, ali je ponovo Bukvić bio na visini zadatka i odbranio je udarac Stojkovića.

Do kraja utakmice je Leotar pokušavao da dođe do gola, ali Sloboda se odlično branila i na kraju je došla do vrijednog boda na gostujućem terenu.

Stadion Police Gledalaca 800.

FK Leotar - FK Sloboda 0:0

LEOTAR: Puletić, Milović, Čubrilo, Todorović, Aćimović, Đajić, Perišić, Cmiljanović, Karić, Šušnjar, Čavić.
SLOBODA: Bukvić, Devedžić, Osmanković, Maksimović, Osmić, Vranješ, Kapetanović, Vošnjak, Osmić, Delić.