230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Sudije pogurale Borac do pobjede

U posljednjem meču 18. kola Premijer lige snage su danas odmjerili Leotar i banjalučki Borac (0:1).

221114 fudbal

Na Policama smo vidjeli utakmicu koja nije donijela puno kvalitetnog fudbala, a odlučio je jedan pogodak i to iz drugog poluvremena.

Borac je prvi zaprijetio preko Predragovića, da bi uzvratio Pervan za domaće. Veliku šansu Borac je imao u 35. minuti kada je golman Leotara Perišić loše intervenisao, a Jurilj sa pet metara promašio cijeli go.

Nastavili su gosti sa napadima, prijetili su i Ninković te ponovo Jurilj, no ostalo je 0:0. U nastavku otvoreniji meč, a na otvaranju su domaći tražili penal jer su smatrali da je Spremo igrao rukom, ali sudija Kesić je samo odmahnuo rukama. Pa je Borac u 63 minuti poveo kada je Mrkaić ostavio loptu za Sprema, a ovaj sigurno pogodio.

Domaći navijači vidno nezadovoljni zbog suđenja vrijeđali su sudije uz povike 'lopovi, lopovi'.

Nakon toga i crveni karton za domaćeg defanzivca Dejana Uzelca koji je poslije isključenja vrijeđao sudiju Kesića iz Gradiške, da bi crveni karton dobio i trener Leotara Marko Maksimović. Maksimović je svojevremeno bio trener Borca. Poslije pogotka bez većih uzbuđenja, 'umrtvila' se igra, te je Borac slavio minimalnu pobjedu.

Leotar na desetom mjestu i nastavlja borbu za opstanak, a u posljednjem kolu prvog dijela sezone dočekuje FK Sarajevo na Policama.

FK Leotar – FK Borac 0:1

FK Leotar: Perišić, Uzelac, Čubrilo, Milić, Handžić, Todorović, Đuderija, Karić, Šušnjar, Pervan, Georgiev.
FK Borac: Ćetković, Ninković, Mrkaić, Predragović, Vojnović, Subić, Spremo, Lazić, Kulašin, Jurilj, Piščević.