230816 baner dineco 650x170 05
200701 banerosandic

210401 petijevic baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Pobjeda Leotara u nadoknadi

Danas je Leotar na "Policama" u nervoznoj i teškoj utakmici savladao ekipu Rudar iz Prijedora rezultatom 1:0, pogotkom u 94. minuti.

241023 leorudar

Prvo poluvrijeme je proteklo u nezanimljivoj igri, uz jedan dobar šut prema golu gostiju. Gosti iz Prijedora su se u prvom poluvremenu solidno branili, pokušavali kontrama da dođu do gola domaćina, ali većih prilika nisu imali. U drugom poluvremenu, gosti su igru bazirali na čuvanju vlastitog gola, a konačan plan im je bio da se kući vrate neporaženi.

Leotar je pokazao nešto bolju igru i imali su više želje za postizanjem pogotka. Pravu šansu imao je tek u sudijskoj nadoknadi, kada nabačenu loptu iz kornera Pandžić šalje u same rašlje, a golman Rudara Modić brani, da bi kod izvođenja sledećeg kornera bio matiran. Najveći u skoku bio je Nikola Leko koji postiže pobjedonosni gol i donosi važne bodove Leotaru, protiv trenutno drugoplasirane ekipe na tabeli.

Zbog crvenih kartona pravo nastupa danas nisu imali Luka Babić. Matija Glogovac i Darko Đajić, kao ni trener Zoran Šaraba.

Zaostala utakmica 10. kola

FK LEOTAR - FK RUDAR 1:0 (0:0)