230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Džudisti kod načelnika

Povodom nedavnih zapaženih sportskih rezultata, načelnik opštine dr Dobroslav Ćuk, primio je danas članove Džudo kluba Leotar: Mitra Mrdića, Nikolu Miškovića, Ivanu Rikalo i Krsta Kokota.

111018-judisti_kod_nacelnice_044

Ovom prilikom je načelnik zahvalio ovim sportistima na njihovim uspjesima i poželio im puno sreće u daljem radu, sa nadom da će i dalje predstavljati ovaj grad u najboljem svjetlu. 

U okviru današnjeg prijema načelnik Opštine je članovima Džudo kluba „Leotar" uručio prigodne poklone i simbolične novčane nagrade.

Prijemu mladih džudista prisustvovao je trener u Džudo kluba „Leotar" Aranđel Petrović i predsjednik Upravnog odbora kluba Milan Koljenšić.

111018-judisti_kod_nacelnice_020

Mitar Mrdić je prvak Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, kao i Evropski studentski prvak, prvak Balkana, osvajač 5. mjesta na Svjetskom kupu održanom u Venecueli i osvajač drugog mjesta na Evropskom kupu održanog u BiH.

Nikola Mišković je prvak BiH za kadete i prvak BiH za juniore, osvajač bronzane medalje na Balkanskom prvenstvu za kadete održanom u Grčkoj, kao i osvajač bronzane medalje za mlađe seniore u BiH.

Ivana Rikalo je prvakinja Balkana za kadetkinje - Grčka, prvak BiH za kadetkinje, kao i osvajač bronzane medalje za mlađe seniorke u BiH.

Krsto Kokot je prvak BiH za starije pionire i osvajač bronzane medalje na Balkanskom prvenstvu za starije pionire održanom u Makedoniji.