230816 baner dineco 650x170 05
200701 banerosandic

210401 petijevic baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Diplome “Goethe Instituta” polaznicima Škole njemačkog jezika profesorice Tamare Tomović

Da je ozbiljno učenje i izučavanje stranih jezika uslov za dobijanje poslova ne samo u inostranstvu već i na našim prostorima odavno je jasno.

141023-njemacki

Sve više je mladih koji zbog raznih neizvjesnosti na ovim našim prostorima svoje dalje školovanje žele da nastave u inostranstvu. Njima su se pridružili Andrijana Vlačić i Risto Misita koji su uložili veliki trud i rad i pohađajući kurs kod profesorice Tamare Tomović stekli diplome  SD1 - međunarodni priznat sertifikat Geteovog instituta u Sarajevu. U školi njemačkog jezika Tamare Tomović uručenjem diploma polaznicima obilježen je i Evropski dan jezika.

Ovi talentovani polaznici škole, zadovoljni dosadašnjim radom i uspjehom, planiraju dalje usavršavanje njemačkog jezika kod profesorice Tamare Tomović. 

Kursevi koje organizuje profesorica Tamara Tomović, dijele se na extezivne i intezivne za djecu, omladinu i odrasle, kao i učenje njemačkog jezika na daljinu, tzv. "Online kursevi". Nakon individualnog testiranja, počinjete sa učenjem sa nivoa kursa koji Vam odgovara. Nastava se odvija u dobroj atmosferi i prijatnom ambijentu. 

TAMARA TOMOVIĆ 

BRZO, ZABAVNO, EFIKASNO, USPJEŠNO RAZGOVARAJ SA MNOM!

 

(Sponzorisano)