230816 baner dineco 650x170 05
240605 bas ta optika baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Trebinje spremno za prvi polumaraton!

„Na kraju ljeta Trebinje te čeka!“- kažu organizatori prvog SAN RAN polumaratona i poručuju da je sve spremno te da na jug dolazi rekordan broj trkača.

240606 sunrun

U okviru SAN RAN manifestacije koja se održava od 27. do 29. septembra planirane su tri trke: polumaraton i FAN RAN trka za rekreativce duga 7 kilometara (28.09. - subota), te dječija trka radosti (29.09. - nedjelja).

„Sve je spremno za održavanje trka! Prva godina je najteža, uložili smo zaista mnogo energije, ljubavi i truda kako bismo organizovali što bolje iskustvo za naše trkače. Spremni smo da dalje učimo i napredujemo iz godine u godinu jer zaista vjerujemo da je ovo događaj koji ima tendenciju da postane glavni sportski događaj na našim prostorima, a usuđujem se da kažem - još jedna od manifestacija po kojoj će Trebinje biti prepoznatljivo“, kaže Slobodan Gutović, idejni tvorac ove trke.

Preuzimanje startnih paketa je organizovano u petak 27.09. u hotelu Leotar odakle je za trkače, na dan trke, organizovan prevoz do starta – brda Crkvina.

„Veoma smo srećni što su ljudi prepoznali veliki trud i energiju koju smo uložili. Ovom prilikom bih da pozovem sve građane Trebinja da na dan trke izađu na ulice i podrže naše učesnike, a za one koji su u mogućnosti da nam se pridruže na trci kroz volonterski rad“ – poručuje Helena Janjić jedna od organizatora.

Prijave za učešće na trkama su otvorene do 20. septembra, a prijaviti se možete na sajtu  www.trebinje.run.

Prijave za volontiranje su dostupne na sajtu polumaratona, a prijaviti se možete i pozivom na broj 065/362-927.

„Možeš ti to!“