230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Skandal SIPE - Hajdučija u kafiću "Bolero"

Trebinje, 22.11.2010. Večeras oko 17 časova pripadnici specijalne policije SIPA nasilno su upali u kafić Bolero, lomeći sve pred sobom i bez ikakvog upozorenja i pod punim naoružanjem počeli da pretresaju vlasnika kafića i sve prisutne goste.

Kako je za Lokoportal rekao vlasnik kafića Željko Gudelj, uz verbalnu prijetnju i prislanjanjem pištolja na njegovo čelo, počeli su da lome po kafiću. Zatim su polijegali sve goste na pod i nakon identifikacije vlasnika, shvatili da su pogriješili objekat za nekih 100 metara, te bez komentara i izvinjenja napustili "Bolero" i prešli u kafić pored, gdje su kasnije uhapsili nekoliko lica.

Vlasnik je tu bio na kafi sa svojom ženom kada su počeli da ulaze specijalci sa fantomkama na glavama, njih oko 10 i počeli da primjenjuju silu nad svim prisutnima. Svi su bili prestravljeni i zgroženi  takvim ponašanjem policije prema nedužnim ljudima koji su se zatekli tu.

"Zar se ovako postupa sa nedužnim ljudima u jednom uglednom kafiću i sa jednim urednim poreskim obveznikom", zgroženo je rekao vlasnik kafića Željko Gudelj.