230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Tamara Tomović: Zato što je najbolje samo dovoljno dobro

Profesorica njemačkog jezika Tamara Tomović, koja već dugi niz godina uspješno vodi školu njemačkog jezika u našem gradu, danas je sa svojim polaznicima povodom izvanrednih rezultata postignutih u decembarskom ispitnom roku i predstojećih Novogodišnjih praznika organizovala promociju međunarodno priznatih sertifikata Goethe-Institut-a za nivoe A1 –B2.

161214 тамара
Za ovu trebinjsku školu, godina koja je na izmaku bila je veoma uspješna. O njenom ozbiljnom radu govore brojni sertifikati njenih polaznika, od kojih su neki nastavili svoje školovanje u Njemačkoj, Austriji i Švajcarskoj, a neki od njih i započeli novi život u inostranstvu.
Važno je spomenuti da zahvaljujući sve popularnijoj metodi učenja Online Blended Learning, međunarodno priznate sertifikate profesorica Tomović podijelila je i sa polaznicima iz Herceg Novog, Beograda, Winterthur-a, Ollten-a, Beča, Mannheim-a, a kao nagradu za uspješan rad dobila i edukativnu posjetu Goethe-Institut-u u Istanbul u predstojećoj 2017. godini.

161214 тамара1

"Raznolikost, znatiželja i otvorenost naše su glavne odlike. Stojimo Vam na raspolaganju da učite njemački jezik onako kako Vi to želite i da svoj kurs individualno prilagodite Vašim potrebama i ostvarite svoj cilj. Ako radite stvari koje Vas interesuju - brže učite, ne osjećate umor, bez problema možete dugo da održite koncentraciju, ne razmišljate koliko ćete biti plaćeni ili nagrađeni za to i samo bavljenje tom vrstom posla za Vas je svojevrsna nagrada”, rekla nam je profesorica Tamara Tomović.

Usudite se da napravite korak za bolju budućnost!

Škola njemačkog jezika profesorice Tamare Tomović svim građanima Trebinja čestita novogodišnje i Božićne praznike!